Herstel met natuurgeneeskunde

 

Natuurgeneeskunde is een holistische geneeskunde die ervan uitgaat dat de mens een zelfgenezend vermogen heeft.

Ons  huidig farmaceutisch systeem werkte prima toen de meeste ziekten het gevolg waren van infectieziekten: tbc, kinkhoest, SOA’s. En nog steeds is het uitermate doeltreffend  in de acute geneeskunde.

Momenteel heeft echter ruim 50 procent van de patiënten een ‘leefstijlziekte’, voornamelijk het gevolg  van onder andere gebrek aan beweging, chronisch overgewicht, slechte voeding, slaapgebrek en chronische stress. Vele studies wijzen er op dat leefstijlziekten  omkeerbaar zijn door tijdige leefstijlverandering. Vaak blijkt dat verandering in leefstijl direct een verbetering in de situatie van de persoon brengt.

Natuurgeneeskundigen werken al decennia lang aan het versterken van de vitaliteit van cliënten, onder andere door voedingsadvies, leefstijladvies, herstel van de zuur/base balans en meerdere manieren van ontgiften (detoxen).

Ik heb zelf ervaren hoe iets dat ‘ongeneesbaar’ was volledig herstelde. Namelijk toen ik 45 jaar was bleek ik botontkalking (osteoporose) te hebben. Dat zou ‘ongeneesbaar’ zijn. Maar met natuurgeneeskundige hulp ben ik daar binnen 4 jaar tijd weer volledig van hersteld. Onder andere het body-detox voetenbad speelde een belangrijke rol in de noodzakelijke ‘opruiming’ en herstel in mijn lichaam. Orthomoleculaire voedingssupplementen, gerichte beweging en enkele veranderingen in mijn voedingspatroon (zuur/base balans) speelden ook een grote rol bij mijn totale herstel. Kan je je voorstellen dat dat een bron van inspiratie was? Dat ‘ziek zijn’ niet betekent dat je er nooit meer vanaf komt, maar dat je ervan kan herstellen!

HealthyCells staat voor  het omkeren van het ziekteproces. Het streven is gezonde cellen in een gezond lichaam. Bij ziektes die nog in een vroeg stadium verkeren is herstel het eenvoudigst. Dus wacht niet te lang, wees niet te flink, blijf niet te lang doorzetten/doormodderen met je klacht. En weet je wat het mooiste is op het moment dat je de juiste voorwaarden schept? Dat je lichaam zichzelf gaat genezen!

 

Gezond met VOEDING

De uitspraken ‘Je bent wat je eet’ en ‘Je bent wat je verteert’ hebben voor mij een hoog waarheidsgehalte. En de mens is behalve een ‘calorie-eter’ ook een ‘licht-eter’ (dat zal ik binnenkort verduidelijken op deze site…) 

Bij vragen kun je vrijblijvend contact met me opnemen.

Marion 0633708069 (spreek in en ik bel je terug)