Suikervrije, glutenvrije kokosrotjes: simpel en gezond

Kokosrotjes zijn heerlijke tussendoortjes en kunnen bovendien glutenvrij en suikervrij bereid worden. Hoe jij je eigen suikervrije kokosrotsjes maakt, lees je in dit recept.  

suikervrije kokosrotsjes

Author: Marion Kiekebosch

Ik ben Marion Kiekebosch: de oprichter van Healthy Cells en een groot fan van natuurgeneeswijzen.

Recept Afdrukken
Suikervrije, glutenvrije kokosrotjes
Aangezien deze kokosrotsjes echt héél erg lekker zijn, kun je hieronder de benodigde ingrediënten vinden. Op deze manier kun je snel checken of je alle benodigdheden in huis hebt.
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
rotjes
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 25 minuten
Passieve Tijd 35 minuten
Porties
rotjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm je oven voor op 175 °C
    Glutenvrije taart
  2. Klop de eiwitten stijf met een mixer of garde. Wanneer je de kom probleemloos scheef kunt houden, is het eiwit stijf genoeg.
  3. Voeg het kokosschaafsel en de stevia langzaam toe.
  4. Met een spuitzak of ijsschep kunt je de kokosrotjes vormgeven; doe dit op een bakplaat met daarop bakpapier.
  5. Bak de kokosrotjes 25 minuten in een voorverwarmde oven
Notities

Nu heb jij je eigen glutenvrije en suikervrije kokosrotjes gemaakt. Kijk gerust verder op mijn site voor meer informatie over gezondheid en lekker eten.

kokosmarcronen