Remedies voor plaag eikenprocessierups

Al een aantal jaren hebben we hinder van de eikenprocessierups, om precies te zijn van de haartjes van deze rups. Mensen  ondervinden dan bijvoorbeeld last van bulten, jeuk, oogklachten, misselijkheid en koorts. De eikenprocessierups komt oorspronkelijk uit Zuid-Europa en is sinds eind 20ste eeuw steeds algemener in bijvoorbeeld België, Nederland en ook Duitsland.

Nou hoorde ik zelf een goed idee namelijk  plakband op de huid plakken en daarmee veel  haartjes  verwijderen. Dit zou ik het eerst doen geloof ik….Ga dan een half uur of langer in een basisch bad liggen met Jentschura’s Meine-Base badzout en laat je daarna aan de lucht drogen.En mocht je Mira Vera in huis hebben: dit op de aangedane plaatsen deppen;  er volgt een snelle afname van puisten, jeuk, zwellingen en jeuk.

Daarnaast kun je ook celzout 10 (Vita-zouten) onder de tong doen, heel geregeld, bijvoorbeeld ééntje elk kwartier.

Ik hoop dat je er veel baat van zal hebben……bij vragen kun je  contact met me opnemen.

 

 

 

Author: Marion Kiekebosch

Ik ben Marion Kiekebosch: de oprichter van Healthy Cells en een groot fan van natuurgeneeswijzen.